2009-02-24 16:22:04• hírek • Szatmar.ro

A visszatérést fontolgatja Ilie

Adrian Ilie négy év szünet után leakasztaná a focicsukát a szögről és visszatérne a pályára.

A Román válogatott és a Valencia korábbi meghatározó alakja, Adrian Ilie könnyen lehet, hogy négy év kényszerszünet után visszatér a zöld gyepre és a Terek Groznijhoz szerződik.

Adrian Ilie a román Adevarul napilapnak elismerte, hogy fontolgatja a visszatérését, miközben már a csecsen csapat kész tényként kezeli leigazolását. „Ő egy sztár, és meggyőztük, hogy visszatérjen a pályára. Nem számít, hogy 34 éves. Korábbi valenciás csapattársa, Amadeo Carboni 40 éves korában is játszott", nyilatkozta Haidan Alhanov, a Terek alelnöke. Vjacseszlav Groznij, a csapat edzője pedig már arról beszél, hogy milyen versenyhelyzet alakul ki érkezésével az együttes csatársorában. „Megegyeztünk vele, így már komoly konkurencia lesz a csatársorban közte valamint Arthuro és Igor Sevcsenko között." (Akinek ismerős az Arthuro név, igen, ő az a játékos, aki az őszi szezonban a Steauában szerepelt).

Az 54- szeres román válogatott Ilie az Electroputere Craiova csapatában kezdte pályafutását, majd a Steaua, a Galatasaray, a Valencia, az Alaves, a Besiktas és a Zürich következett. Sorozatos térdproblémái miatt 2005-ben befejezte pályafutását, pedig már mindenben megegyezett a belga Germinal Beerschottal. Utolsó tétmérkőzését 2005 május 11-én vívta a Zürich színeiben a Schaffhausen ellen.

Amennyiben az üzlet megköttetik, akkor az egykori klubtulajdonos (Forex Brassó), játékosügynök és csapatmenedzser (Steaua) lesz a csecsen csapat harmadik román válogatott labdarúgója Florentin Petre, Daniel Pancu és Andrei Margaritescu oldalán.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: